Reflecties

Moedige Italianen zorgen voor licht aan het einde van de tunnel.

Wekelijkse update Corona.

17/10/2021

Ook deze week begin ik graag positief én tevens zal ik deze tekst ook positief eindigen. Het heden is namelijk zwanger van de toekomst. Als ik naar de toekomst kijk, is het zo zonnig dat mijn ogen verbranden. Gelukkig heb ik een goede zonnebril. Als de wind van verandering waait, bouwen sommigen muren en anderen windmolens. Ik schrijf mijn wekelijkse updates voor de mensen die samen met mij deze windmolens willen bouwen en deze groep zal de volgende maanden steeds groter worden en samen zullen we de muren van heel wat, zogezegd, heilige huisjes omver blazen. Momenteel is er al veel zon én wind in de Scandinavische landen. Deze week hebben Noorse luchtvaartmaatschappijen aangekondigd dat mensen niet langer maskers hoeven te dragen als ze in eigen land of naar andere Scandinavische landen vliegen. Daar zijn ondertussen nu nagenoeg echt alle beperkingen opgeheven. Dit gaat weldra voor schitterende en vooral hilarische taferelen zorgen in de lucht. "Passagiers, we vliegen nu het Zweedse luchtruim binnen, u mag nu uw maskers afdoen." "Passagiers, we vliegen nu het Belgische luchtruim binnen, plaats alstublieft de maskers over uw gezicht en bedek uw neus en mond.” Albert Einstein zei ooit:”Slechts twee dingen zijn oneindig, het universum en de menselijke domheid, maar van het eerste ben ik nog niet zeker.”

In België en Nederland bereiden onze mediavirologen ons ondertussen voor op een zwaar griepseizoen. Nog 27 nieuwsberichten en 17 talkshows en we zijn allemaal doodsbang voor wat er gaat komen. Een zware griepgolf op voorhand voorspellen, dat kan je alleen doen wanneer je beseft dat je het immuunsysteem van heel veel mensen gedurende anderhalf jaar om zeep hebt geholpen. Slim gezien natuurlijk. Al anderhalf jaar word je beladen met alle zonden van Israël als je Corona durft te vergelijken met een zware griep. Nu laten onze experten weten dat er een zware grieppandemie aankomt die haast niet van Corona te onderscheiden is. Dit vind ik toch wel bijzonder. Ondertussen liet Moderna ook weten dat hun eerste mRNA-griepprik klaar is. Het is voor mij echt overduidelijk waar de Big Pharma naar toe wil. Elke 6 maanden 1 mNRA-SUPER-prik en enkel wanneer je deze neemt mag je nog werken én “normaal” leven. Het feit dat ik dit hier al maanden aankaart zorgt ervoor dat ik helaas steeds gecensureerd word. Het gevolg is echter dat ik door deze censuur steeds meer mensen bereik en ik ook steeds meer gemotiveerd ben om steeds luider te roepen. Je kan er van op aan dat Pierre Van Damme één van de volgende dagen zal beginnen te pleiten om alle kinderen van een griepprik te voorzien. Zijn argument zal zijn dat we dit moeten doen om de zorg te ontlasten. Uit goede bron heb ik vernomen dat de prikken overigens al klaar liggen en dan weet je gewoon dat Pierre Van Damme dan moet doen waarvoor hij ooit is aangeworven en waarvoor hij ook enorm rijkelijk betaald wordt. Gelukkig zijn de prikken die nu klaar liggen voor de komende griep nog “klassieke” vaccins. Vanaf volgende herfst zullen het ook mNRA-prikken zijn die zullen moeten gebruikt worden als het van de farmaceutische industrie afhangt. Ik vermoed echter dat we tegen dan de ballon wel zullen hebben doorprikt.

Laten we dan eens kijken naar onze Belgische ziekenhuizen. Vrijdag liet Steven Van Gucht op VRT optekenen dat de helft van de patiënten die vandaag gehospitaliseerd worden met Corona, gevaccineerd is. In het laatste rapport van Sciensano dat verscheen op dezelfde dag lezen we echter dat ze van 71,31% van de mensen die momenteel zijn opgenomen niet weten wat hun “prikstatus” is. In het rapport staat letterlijk te lezen:”In afwachting van meer representatieve gegevens, is de publicatie van de incidentie van het aantal COVID-19-hospitalisaties per vaccinatiestatus opgeschort.” Zou het kunnen dat ze deze cijfers gewoonweg niet willen geven omdat ze niet durven toegeven dat de overgrote meerderheid wel gevaccineerd is? In Israël en de UK, waar deze cijfers wel beschikbaar zijn, is het overigens zeer duidelijk. Daar is de overgrote meerderheid geprikt. In ons land hoor ik van verschillende dokters en verpleegkundigen dat het hier niet anders is. Ik heb het al verschillende keren gezegd en zal het blijven herhalen, we krijgen zeer spoedig, binnen ongeveer twee weken, een volgende piek op onze intensieve zorgen en dit zal een piek zijn van vooral gevaccineerden. Helaas zal dit dan gebruikt worden als argument om iedereen opnieuw te laten passeren voor de derde prik. Het is zo doorzichtig. De volgende stap, en deze komt er heel snel, zal ook een coronapas in Vlaanderen zijn om op cafe of restaurant te mogen. Ik verwacht dit ergens in november. Heel spoedig nadien zal je een coronapas nodig hebben om te mogen gaan werken. Hier zullen ze, vermoed ik, mee trachten te starten in december dit jaar.

Nochtans ligt de motivatie van de coronapas compleet aan diggelen. Deze week kopte De Morgen: "Brusselse coronapas leidt niet tot meer vaccinatie-afspraken. Integendeel". Het draait dan ook totaal niet om volksgezondheid maar is een manier om mensen te kunnen controleren. Net daarom zullen we deze dus ook binnen enkele weken in Vlaanderen opgedrongen krijgen. De volgende piek op de intensieve zorgen komt dan ook zeer welgekomen voor onze goed betaalde experten. Onze politici volgen hen jammer genoeg nog steeds blindelings en snappen niet hoe ze enorm worden bespeeld. Ik vermoed nog steeds dat het dan ook eerder incompetentie is dan slechte wil. Toch bij de overgrote meerderheid van onze beleidsmakers. Enkelen zitten, vrees ik, wel in de zak van de Big Pharma, helaas net diegenen die momenteel op de belangrijkste sleutelposities zitten. Gelukkig komt vroeg of laat de waarheid altijd boven dus moeten we zeker niet wanhopen. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel.

Speculeren over wie verantwoordelijk is voor het trieste schouwspel van het afgelopen anderhalf jaar gaat ons echter niet vooruit helpen en daarom zal ik me blijven focussen op de feiten. Eén feit is zeker, de vaccin-producenten zijn inmiddels miljarden rijker geworden door het produceren van een slechts gedeeltelijke bescherming gedurende een onbekende periode. Dit is eigenlijk briljant want zo kunnen ze deze “pandemie” nog jaren blijven uitmelken. Het laatste wat zij willen is een vaccin dat efficiënt is voor een langere periode. Gelukkig zijn er steeds meer signalen dat hun plan gaat falen en waarschijnlijk zelfs nu al gefaald is. Vooreerst valt het op dat de beurswaarde van Pfizer sinds de historische piek van augustus dit jaar al met 20% is gedaald en week op week nog blijft dalen. De spectaculaire stijging die sinds het begin van het jaar is ingezet verdwijnt elke week verder als sneeuw voor de zon. Ook Moderna verloor de laatste maand maar liefst 27% van haar beurswaarde. Beleggers, en zeker de grote jongens, zijn over het algemeen zeer goed ingelicht. Het blijft de volgende weken zeer interessant om deze koersen te blijven volgen. Ik raad jullie alvast aan om deze aandelen niet in portefeuille te nemen of te verkopen als je deze hebt want ik ben er vrij zeker van dat ze weldra nog zeer veel slecht nieuws te verwerken zullen krijgen en gaan overspoeld worden met schadeclaims. Een gewaarschuwd man is er twee waard (en een gewaarschuwde vrouw naar het schijnt nog meer).

Een ander zeer hoopvol teken dat het plan op instorten staat is wat er zich de laatste dagen afspeelt in Italië. Het is sinds afgelopen vrijdag in Italië verplicht voor werkenden dat ze aantonen dat ze gevaccineerd zijn, genezen zijn of een negatieve uitslag van een coronatest hebben. De testen zijn niet gratis. Italië heeft op deze manier één van de strengste coronamaatregelen in Europa. In heel Italië zijn vrijdag echter massale protesten uitgebroken en de Italianen blijken nog vuriger te zijn dan onze Franse zuiderburen. Er dreigt tevens chaos in de Italiaanse havens door stakingen van het haven- en douanepersoneel tegen deze (feitelijk) verplichte vaccinatie. Maar liefst 80.000 Italiaanse transporteurs zijn niet gevaccineerd en mogen sinds vrijdag niet meer werken. Niet alleen dreigen er zo nog groter vertragingen in de logistieke keten, maar tevens verhoogt kans tot gewelddadige acties van mensen zonder brood op tafel. In Italië wordt volgens mij de volgende dagen geschiedenis geschreven. Havenarbeiders en inwoners van Triëst, Verona, Vicenza, Pordenone, Venetië en Treviso hebben laten weten dat ze de haven van Triëst zullen blokkeren tot het bittere eind zolang deze “groene pas” om te mogen werken behouden blijft. Ongeveer 60% van de arbeiders in deze regio zijn niet gevaccineerd en zullen niet wijken. Benieuwd wanneer onze Vlaamse media dit zal oppikken. Hoe dan ook wordt wat hier de volgende dagen zal gebeuren historisch. Het is zeer belangrijk dat deze Italiaanse arbeiders slagen in hun opzet of binnen enkele weken zitten we in gans West-Europa met een “gezondheidspas” om te mogen werken. In tegenstelling tot het afgelopen Europees Kampioenschap voetbal en de voorlaatste wedstrijd van de Belgen in de UEFA Nations League zal ik deze keer wel supporteren voor de moedige Italianen.

“Fratelli d’Italia,

l’Italia s’è desta,

dell’elmo di Scipio

s’è cinta la testa...”

Laten we toch nog eens kijken naar ons land. Deze week moest er een lagere school in Oostende sluiten omdat zowat alle leerkrachten, die blijkbaar allemaal gevaccineerd zijn, ziek werden. Uiteraard was dit zogezegd te wijten aan het feit dat de kinderen nog niet gevaccineerd zijn. Dat journalisten dit überhaupt durven te schrijven is toch werkelijk hallucinant? De niet geprikte kinderen werden niet ziek in tegenstelling tot de geprikte leerkrachten maar toch is het voor velen blijkbaar de fout van de kinderen? Hoeveel bewijs moet er nog zijn dat we waarachtig voor de gek gehouden worden? Hoelang blijven wij de leugens van onze mediavirologen nog slikken?

Het beste voorbeeld dat het allemaal leugens zijn vind je momenteel in Singapore. Daar is de prikgraad nog een stuk hoger als in ons land en daar hebben ze de curve kunnen “neerslaan”. Helaas in de verkeerde richting. Ongeveer 82% van de bevolking is dubbel geprikt en ze zitten nu met een gigantische piek. Deze piek is veel hoger dan hetgeen ze vorig jaar hebben meegemaakt. U moet dit zelf opzoeken om het met eigen ogen te zien. Ga naar Google en type “Corona Singapore”. U zal dadelijk de curve zien en kan zelf de prikgraad controleren. Wanneer gaat er eens een Vlaamse journalist dit in onze media durven brengen?

Ook in Nederland was er deze week interessant nieuws. Daar kwam het RIVM, zeg maar het Nederlandse Sciensano, met straffe cijfers waaruit bleek dat er meer jonge mensen overlijden na een prik dan dat zij overlijden aan covid. Sinds de start van deze “pandemie” zijn er bij onze noorderburen 7 gezonde mensen jonger dan 40 gestorven aan Covid maar de laatste maanden zijn er al 13 mensen jonger dan 40 gestorven direct na hun Covid-prik. Hetzelfde verhaal, maar eigenlijk nog straffer, kwam deze week uit Taiwan. De media kwam daar met het nieuws dat er nu officieel meer doden zijn door de prik dan door Corona. Ook in het Verenigd Koninkrijk is het besef steeds groter dat er foute beslissingen zijn genomen de laatste maanden. De BBC kwam naar buiten met een artikel waar werd beweerd dat er 1 miljoen kinderen moeten worden gevaccineerd om 1 IC opname te vermijden maar dat er dan wel 12 tot 34 kinderen Myocarditis krijgen. Gaan de factcheckers van VRT en Knack nu ook de BBC factchecken? In andere Britse media was er deze week ook aandacht bij de significante oversterfte bij jonge mannen in de leeftijdscategorie van 15 tot 19 jaar. Sinds 1 mei dit jaar is er in deze leeftijdsgroep een oversterfte van 47%. Dit wordt vooral toegeschreven aan myocarditis. Als je weet dat volgens wetenschappelijke literatuur het totale sterftecijfer voor myocarditis na één jaar 20% en na vijf jaar 44% tot 56% weet je helaas dat het ergste nog moet komen de volgende maanden en jaren. Maar oh wee als je in België durft te twijfelen aan het nut van het huidige prikbeleid, dan ben je volgens velen van het padje af en verspreid je pseudowetenschap en leugens. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel.

Ik zou vandaag nog wat interessante maar eigenlijk ook best pijnlijke cijfers willen meegeven. De laatste 12 maanden waren er in ons land ongeveer even veel covid gerelateerde ziekenhuisopnames dan zelfmoordpogingen (58788 vs 54765). Bovendien waren er bij studenten de laatste 12 maanden 3x meer zelfmoordpogingen dan normaal. Waarom ging alle aandacht naar Corona? Aandacht gaat helaas enkel naar daar waar geld en macht te verdienen is. Ook dit nieuws is wederom blijkbaar niet “relevant” genoeg voor onze mainstream media. Ik vraag me echt steeds meer af of we nog journalisten hebben die echt begaan zijn met hun maatschappelijke rol die ze eigenlijk horen te spelen. Hopelijk kan dit ook een les zijn die we meenemen eens deze “pandemie” achter ons ligt.

Bovenstaande feiten (vooral over de vaccins dan) zijn natuurlijk zeer pijnlijk nieuws en zou ons wakker moeten schudden. Door de censuur die het afgelopen jaar gecreëerd is, sijpelt dit nieuws echter maar zeer traag door bij het grootste deel van onze bevolking. Ik vermoed dat deze censuur in den beginne goed bedoeld was maar nu kost het ons letterlijk mensenlevens. We prikken immers nog steeds massaal jongeren en dit is werkelijk een grote vergissing. Na deze crisis moeten we er dan ook op toezien dat de censuur van het afgelopen jaar nooit meer kan herhaald worden. Niemand zou de mond mogen gesnoerd worden als hij of zij ingaat tegen het algemeen aanvaarde narratief. In de 17de eeuw werd Galileo Galilei ook verketterd omdat hij beweerde dat de aarde rond de zon draait en niet omgekeerd. Hij kreeg levenslang huisarrest en mocht niet meer doceren. Zijn sociale contacten werden ook aan banden gelegd. Toch mocht hij nog zijn dochter in het klooster San Matteo bezoeken en enkele onderzoeken uitvoeren (natuurlijk niet naar onderwerpen die gerelateerd waren aan het heliocentrisme). Na een tijdje werd zijn huisarrest minder streng opgenomen. Hij mocht brieven schrijven naar vrienden en geleerden en kon soms zelfs bezoek ontvangen. Hij gaf niet op en bleef vechten om de waarheid naar buiten te brengen. Het heliocentrische wereldbeeld werd echter pas vijftig jaar later na zijn dood door Isaac Newton verder aannemelijk gemaakt. Mensen de mond snoeren is nooit een goed idee, laten we dit dan ook nooit meer doen. Net als ongeveer 300 jaar geleden mogen we ons echter optrekken aan het feit dat er nu ook steeds meer kritische geluiden uit het Verenigd Koninkrijk (mogen) komen en er daar blijkbaar wel meer ruimte is om de waarheid naar boven te laten komen. Dit zal de volgende weken enkel maar toenemen, ook in andere landen. Uiteraard zal de Big Pharma eerst nog tegen stribbelen, enerzijds door de censuur op de sociale media waar ze rijkelijk voor betalen en anderzijds door het naar voor brengen van de mediavirologen die ook bijna allemaal rijkelijk betaald worden om staalhard te liegen en toch zullen blijven beweren dat de prikken heel veilig zijn. Zoals ik echter reeds maanden herhaal, karma is een geweldige trut en zij zal haar werk nog doen. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel.

Ik weet dat velen het vandaag zeer zwaar hebben. Ik word ook nog dagelijks overstelpt met berichten van mensen die het niet meer zien zitten. Onthoud echter dat dit tijdelijk is en dat we weldra deze pijnlijke tragedie echt achter ons zullen kunnen laten. Wereldwijd wordt het verzet tegen de gigantische leugens van het afgelopen jaar immers steeds sterker. Als je nergens kijk op hebt, kan je nog altijd in de toekomst kijken. Daar waar liefde en hoop samenkomt, is toekomst. De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent. Dus leg uw gsm of computer weg en geniet vooral van van de mooie dingen die het leven ons brengt. De rest komt van zelf goed. Opgeven kan morgen ook nog. Als je tot je nek in de shit zit, laat dan zeker je hoofd niet hangen. Als je loslaat, heb je twee handen vrij. Met twee handen kan je beter dansen. Het is beter dansend door het leven te gaan dan marcherend. Dus blijf gewoon dansen en graag tot volgende week...

Ook vandaag eindig ik opnieuw graag met vier quotes van vier kritische en schitterende professoren:

Professor Rik Torfs ➡️

'Paniek' heeft succes, of het over corona ging of over het klimaat gaat. Onheilsprofeten zijn van alle tijden, hen niet geloven wordt als zondig beschouwd. Massahysterie heet 'bewustwording' en kritische zin 'ontkenning'. Na een tijd gaat het over en daarna komt het weer terug.

Professor Hendrik Vuye ➡️

En dan hoor je meester Frank zeggen op Terzake: “Het is een heel raar idee, een heel raar idee, te denken, dat linkse mensen nooit iets zouden verplichten”🤔

Ik denk dat niet… linkse politici leggen net heeeel graag regeltjes op… hoe meer regeltjes, hoe meer vreugd…🤗

Professor Bert De Munck ➡️

Weer een stap verder. Pleidooi voor coronapas tegen ziekteverzuim, want de griep komt eraan. Misschien is het nu eindelijk tijd voor links om wakker te worden en het verband te zien tussen de technocratische fantasieën m.b.t. gezondheid en economie?

Professor Zeger Debyser (viroloog KU Leuven) ➡️

Vivaldi:

We morrelen in de marge

Maar framen er op los

We rekenen op de media

De burgers zijn de klos!

Steven Arrazola de Oñate.
Volg Steven op Facebook of Mewe.