Reflecties

De barometer van de volkswoede kleurt niet rood maar donkerrood.

Wekelijkse update Corona.

23 januari 2022

Het is gebeurd. We zitten officieel in een pasjesmaatschappij. Afgelopen vrijdag pleegde het triumviraat Frank-Alexander-Annelies een staatsgreep en Bart De Wever, de Vlaamse Cicero, stond erbij en keek ernaar. De Judassen hebben alvast kleur bekend. Het virus heeft laten weten vanaf nu pas na middernacht toe te slaan voor wie de horeca bezoekt. Voor wie naar een sport-of cultuurevenement gaat, zal het eerst tellen hoeveel mensen er aanwezig zijn. Als er meer zijn dan toegelaten, zal het genadeloos toeslaan. De noodtoestand werd verlengd met 3 maanden zonder énig debat of communicatie hierover. Zeer fier werd er aangekondigd dat er een coronabarometer komt met 3 kleuren: geel, oranje en rood. De psychologie achter geel in plaats van groen is ook frappant. Het is nooit 'over', maar tijdelijk 'onder controle'. We starten, wat had u gedacht, in code rood. Code rood stemt overeen met de cijfers die vorige zomer toegang gaven tot complete vrijheid en toen was de helft van de bevolking nog niet geprikt. Ondertussen hebben de meesten al 3 prikken in hun arm gehad. Niet het virus, maar vooral de vicepremier van Vooruit beperkt onze vrijheid. Vanaf 1 maart 2022 wordt het nog erger. Exact zoals ik had voorspeld, volgt er enkel nog groen licht na de boosterprik. Vanaf dan zal het vinkje dan ook maar 150 dagen groen blijven. Ik begin meester Frank ervan te verdenken stiekem ook mijn wekelijkse updates te lezen. Toen ik dit vorige zomer voorspelde werd ik uitgelachen en een complotdenker genoemd. Ondertussen aanschouw ik deze term overigens als geuzennaam. In de UK en ook in Ierland worden vanaf maandag zowat alle maatregelen overboord gegooid, de coronapas inbegrepen.  112km verder, in België, vindt men het nodig na 677 dagen van gehoorzaamheidstraining om de noodsituatie in alle stilte te verlengen en een nieuwe permanente repressie tool in te voeren. Ik hoor vaak dat we de experten moeten volgen. Echter komen experten in verschillende landen blijkbaar tot verschillende conclusies. Verschillende maatregelen met eenzelfde resultaat. Bizar. Of zou het dan toch louter politiek zijn? Terwijl andere landen afbouwen en begrijpen dat Zweden het van bij het begin bij het rechte eind had, zitten wij opgescheept met een coronabarometer met bedenkelijke parameters en maatregelen. De coronapas wordt verankerd in de barometer en wordt nog eens uitgebreid, verlengd én verstrengd. Onze parlementsleden zwijgen in alle talen en nadien zal men zeggen “wir haben es nicht gewusst”. Wij zullen hen echter niet vergeten. Wij zullen hen niet vergeven. Wat zij ons en onze kinderen aandoen in deze crisis is immers onvergeeflijk. De barometer van de volkswoede kleurt niet rood maar donkerrood.

Zoals elke week geef ik graag ook even de belangrijkste cijfers van de week mee. Zoals voorspeld was er weer een zeer mooie daling op de intensieve zorgen, er liggen nu 367 mensen. Dit is wederom een daling van ongeveer 15%. Er is momenteel een IC-bezetting van 18%. Ook volgende week gaan we een gelijkaardige daling zien. Het gaat dus om 367 IC-patiënten mét of dóór C-19, verdeeld over 103 ziekenhuizen. Dit is 3,56 IC-patiënten per ziekenhuis of ongeveer 7 per 2 ziekenhuizen als u liever in hele mensen telt of denkt. In Vlaanderen liggen momenteel 66 mensen tussen 18 en 64 jaar op IC met Covid. Daarvan zijn er 43 volledig geprikt, en 21 niet of niet volledig geprikt. Bepaalde politici willen dus een 7 miljoen mensen verplichten zich te prikken voor amper 21 bedden in IC.  We weten bovendien niets over de onderliggende aandoeningen of het BMI van deze 21 personen. Moet er nog zand zijn? Waarom pikken wij nog dat onze politici met deze cijfers een coronabarometer invoeren en dat we bovendien starten in code rood? Dit is geen mal governo meer (zo dom kunnen ze zelfs bij Vivaldi niet zijn), maar een pure uiting van machtsgeilheid. De coronapas wordt op deze manier een identiteitskaart die je enkel niet moet tonen in code geel, maar wel constant moet actualiseren. Dit betekent dus dat de "gele toestand", met impliciete voortdurende vaccinatieplicht, de basis wordt voor de Nieuwe Orde. Dat hebben ook de Nieuw-Vlaamse antipandemiewetroepers aanvaard, zonder het "parlementair debat" dat ze altijd eisten. Zoals ik net al schreef hebben de Judassen alvast kleur bekend. De coronabarometer is, net als alle zooi van de voorbije 20 maanden, een instrument ontwikkeld door gedragspsychologen om het volk (voor hun: het vee) richting acceptatie van een totalitair regime te nudgen. Nu middels kleurtjes. Een zwakke, angstige bevolking is immers makkelijker te regeren. Raar overigens dat er in de barometer niks staat over de dampkappen. Nu kan er ik er helaas geen mopjes meer over maken.

Er was gelukkig ook wel wat goed nieuws te rapen deze week. In de Verenigde Staten kwam het CDC met een rapport dat natuurlijk opgebouwde immuniteit veel betere bescherming geeft dan de prikken. Vorige zomer had ik dit reeds geschreven, maar journaliste Karin Eeckhout van Knack, die stiekem op mij verliefd is, vond het toen nodig om me te factchecken. Ik vermoed dat ze er niet opnieuw een artikel over zal schrijven. Zou ze misschien toch begrepen hebben dat het niet slim is om me telkens te factchecken aangezien het steeds in haar gezicht ontploft? Ik zal het maar catalogeren onder “jongens plagen is liefde vragen”. Ze probeerde trouwens onlangs hetzelfde te doen met viroloog en vaccinoloog Geert Vanden Bossche. Deze laatste briljante man reageerde overigens op een schitterende wijze op zijn website en maakte Karin werkelijk met de grond gelijk. Hij noemde haar zeer terecht “wetenschappelijk ongeschoold als het achterste van een paard”. Als je eens goed wil lachen met Karin moet je dit zeker even opzoeken.

Iemand die ook wetenschappelijk ongeschoold is als het achterste van een paard is Conner Rousseau, de voorzitter van de Communisten van Vooruit. Deze week ging hij weer een stapje verder. Hij liet optekenen dat alleen geprikten toegang zouden mogen krijgen tot openbare plaatsen. Solidariteit wordt zo beloond met vrijheid, volgens deze narcist. Uiteraard volgden er gigantisch veel meldingen van discriminatie en aanzetten tot haat bij Unia, een onafhankelijke openbare instelling die naar eigen zeggen discriminatie bestrijdt, gelijkheid bevordert en de mensenrechten beschermt. Het schandalige antwoord van Unia was dat de uitspraken van achterlijke Conner slechts meningen zijn en het zet volgens hen niet aan tot haat. Als ik het woord ‘geprikten’ vervang door ‘allochtonen’, zou Unia dan hetzelfde zeggen? “Laat allochtonen nergens meer binnen, verhuur niet aan allochtonen, geef allochtonen geen werk", is dat ook gewoon een mening? De vraag stellen is ze inderdaad beantwoorden. Connertje is hier te ver gegaan en hij zal ooit worden gestraft voor deze haatdragende boodschappen. Dat beloof ik jullie. Ondertussen eet de pers echter nog uit zijn kinderlijke handen. Deze week stelde hij nog zijn nieuwe hond Blacky voor. Over de Italiaanse poes van De Croo publiceerde men niets. De media is helaas nog steeds een grap in dit land.

Uiteraard moeten we het deze week ook opnieuw over de prikken hebben. Ik had gisteren nog eens de eer om op de website van de VRT te worden vermeld. Zeer terecht schreven ze dat ik niet tegen prikken ben, maar me wel vragen stel bij de campagne die momenteel gevoerd wordt. De Vlaamse Regime Televisie, soms ook wel Vlaamse Roddel Tent, had het hier eens bij het rechte eind. Ik ben dan ook moreel verplicht om me opnieuw uit te spreken over dit thema, waarover deze week weer heel wat positief nieuws te rapen viel. De aandelenkoers van Moderna liep de afgelopen maand zomaar even met 32,4% terug. Pfizer verloor de afgelopen maand ruim 11,3%. En dit in volle “verdiencampagne”. Wat weten analisten en institutionele investeerders meer dan u en ik? Alleszins heel interessant om deze koers te blijven volgen. Misschien hebben ze rekening gehouden met de laatste studie uit Schotland? Daaruit blijkt nu immers dat het positiviteitsratio het laagste is onder de niet-geprikten. Uit deze studie blijkt ook dat het vooral de triple-geprikte ouderen zijn die in het ziekenhuis terechtkomen als gevolg van een afnemende immuniteit.

Ik blijf het zo komisch vinden dat mensen niet-geprikten de schuld geven wanneer zij Corona krijgen. Het onvermogen van deze mensen om zelf te denken en conclusies te trekken is lachwekkend, verontrustend en doodeng tegelijkertijd. Noem me maar een “wappie”, maar als ik 3 polioprikken in 1 jaar heb gehad en ik kreeg dan nog polio dan zou ik me toch serieus bekocht voelen. Maar goed, gelukkig zien steeds meer Vlamingen het ook zo, zullen er amper nog mensen ingaan op prik 4 en zal de coronabarometer dan wel moeten verdwijnen als we onze economie niet om zeep willen helpen. Ook het prikken van kinderen verloopt veel moeizamer dan verwacht. Gelukkig zijn er dus genoeg ouders die zich goed informeren en het risico niet nemen hun kinderen bloot te stellen aan de zeer gevaarlijke bijwerkingen.

Er was deze week overigens weer een interessante speech van een Kroatische Europarlementariër. Mislav Kolakusic haalde ongemeen hard uit naar de Franse president Macron. Hij vroeg hem om tijdens het Frans voorzitterschap precies het tegenovergestelde te doen van wat hij in Frankrijk heeft gedaan, daarbij doelend op de drastische inperking van rechten en vrijheden. “Vandaag zei u dat u trots bent dat Europa geen doodstraf kent,” zei Kolakusic. “Tienduizenden burgers zijn gestorven door prikbijwerkingen. Verplichte prikken betekenen de doodstraf en zal leiden tot de executie van vele burgers.” Het Europarlementslid benadrukte dat prikken een vrijwillige keuze moet blijven voor iedere burger. “Moord is moord,” benadrukte Kolakusic, die de toehoorders adviseerde om eens te kijken naar de officiële data van het Europees Geneesmiddelenagentschap. Ik kende deze Kroatische man niet, maar ik heb wel besloten om hem vanaf nu ook zeer nauw te gaan volgen.

Ook vond ik de media in Vlaanderen deze week soms wel verrassend interessant. Vooral een artikel in Het Nieuwsblad viel me op. “Dan toch geen ‘omikrontsunami’: sombere voorspellingen van Overlegcomité komen totaal niet uit”. Dit is toch wel een serieuze kentering, moet ik bekennen. Ze schreven net niet dat Geert Molenberghs er voor de duizendste keer naast zat. Ik hoop dat deze positieve trend zich de volgende dagen verder zet en dat er ook spoedig wordt ingezien dat we onze zogezegde experten snel moeten vervangen. In de UK is deze trend overigens nog duidelijker. Daar werd deze week eindelijk correct uitgelegd dat de helft van de ziekenhuisopnames “met” Covid is in plaats van “door” Covid. De “pandemie” is dus echt wel voorbij en de media begint het stilaan ook te beseffen. In ons land kunnen de politici en experts hun macht nog steeds niet lossen. Lang gaat het echter niet meer duren vooraleer het echt in hun gezicht zal ontploffen.

Nu de coronacrisis op haar einde loopt, is één ding echt wel duidelijk: Zweden had over de hele lijn gelijk. Niet onbelangrijk hierin is het feit dat Zweden na de dodelijke eerste golf een debat gehad heeft over de aanpak, met nederige experten. Wij hebben enkel enorm arrogante experten die niet willen zien dat er tijdens de eerste golf fouten gebeurd zijn. Deze fouten worden helaas nog steeds gemaakt en ze hebben nog steeds dezelfde, zeer foute, tunnelvisie. Alle grafieken van de laatste 2 jaar bleken vooral geschikt om de angstporno hoog te houden. Aan echte oplossingen werd helaas nooit aandacht geschonken. Gelukkig zien nu steeds meer mensen dit in en komen er steeds meer wetenschappers naar buiten die dit durven uitspreken.

Volgens velen lijkt de wereld veranderd en verrot. Ik ben het hier echter niet mee eens. Wij zijn degenen die zijn veranderd. De wereld was al lang verrot, we zijn het nu gaan zien, voelen en ervaren. Weldra zullen we samen inzien dat deze “pandemie” nodig was om ons massaal de ogen te openen. Het zal ons dan ook de ruimte en het inzicht geven tot het creëren van een mooie en verbonden wereld. Daar gaan we in de nabije toekomst samen aan werken. Dus vooral niet teveel wanhopen, zeker niet in uw kot blijven en vooral genieten van het leven. “Leef, alsof het je laatste dag is. Leef, alsof de morgen niet bestaat. Leef, alsof het nooit echt af is. En leef, pak alles wat je kan!”

Ook vandaag eindig ik opnieuw graag met vier quotes van vier kritische en schitterende professoren:

Professor Rik Torfs

Cincinnatus werd in de Romeinse republiek twee keer tot 'dictator' benoemd. Hij nam na 15 respectievelijk 21 dagen weer ontslag, en trok zich terug op zijn boerderij. Hij geldt als een voorbeeld van de kunst om de in een crisissituatie verkregen macht op tijd weer los te laten.

Professor Hendrik Vuye

De barometer staat al op onweer… ⛈

Professor Zeger Debyser

Voor de laatste believers: Nederlands onderzoek prikt gaatjes in nut coronapassen,

Epidemioloog Luc Bonneux

Vandaag ontaardt de strijd tegen een matig gevaarlijk virus dat steeds beter onder controle komt tot een strijd tegen een koppige minderheid, die zijn rechten op zelfbeschikking en lichamelijke integriteit wordt afgenomen. Dit is geen glijdend pad, dit is een morele afgrond.

Steven Arrazola de Oñate.
Volg Steven op Facebook of Mewe.