Reflecties

Brief aan het nageslacht.

Beste nageslacht,

Wat er nu hier gebeurt in oktober 2021 zullen jullie niet kunnen begrijpen, zoals ik bepaalde zaken niet begreep uit het verleden. De feiten zijn dan ook uitzonderlijk, en de manier waarop onze regering, pers, en bijgevolg grootste deel van de bevolking er op reageren, is op z’n minst irrationeel te noemen, ik probeer het voor jullie te verklaren.

Ik zet om te beginnen een aantal feiten op een rijtje, zodat jullie kunnen volgen.

In maart 2020 werden we geconfronteerd met een virus, een virus dat met quasi zekerheid uit een labo komt van de Chinese stad Wuhan, waar ‘gain of function’ technieken werden uitgevoerd op het bestaande sars cov 1 virus, een gelijkaardig virus, dat dus werd aangepast om meer te kunnen schaden. Het staat zwart op wit dat dit ‘onderzoek’ met 39 miljoen amerikaanse dollars ondersteund werd . Het is niet langer een complot, het is toegegeven.

Er ontstond paniek, en vele, vooral oudere, mensen stierven. Tot op de dag van vandaag 25 994 in Belgie. De gemiddelde leeftijd van de C dode is 83 jaar (de levensverwachting op dit moment is 81j).

Later bleek de Infection fatality rate veel te hoog zijn ingeschat, en enorm leeftijdsafhankelijk. Onder de 75j is het nu 0,05%, onder de 25j sterft zo goed als niemand eraan.

Het gevolg was dat in Belgie de economie werd platgelegd, bedrijven moesten sluiten, er was een nachtklok gedurende maanden, en met periodes mocht je je niet vrij bewegen, en/of uitsluitend met mensen uit je eigen kring, wat ze een ‘bubbel’ noemden. Het ging ver. Boetes werden massaal uitgedeeld, In Kapellen viel de politie binnen in een huis en werden 7 tieners 16u apart opgesloten in de gevangenis omdat ze met een groepje aan het tv kijken waren. Men noemde dit in de pers dan een lockdownfeestje, en de minister van Justitie, een liberaal nota bene, kwam vertellen op het nieuws dat de procedures gevolgd waren. Enorm veel mensen kwamen in de materiële of psychologische problemen.

Het ging in golven, waarbij men versoepelde en verstrengde aan de hand van het aantal besmettingen. Die werden gemeten in testcentra waar de angstigen massaal vrijwillig naar toe trokken. De methode was een PCR test, een neuswisser, die achteraf een veel te grote foutenmarge bleek te hebben, en die ook niet het verschil kon zien tussen oud virus’schroot’ of een effectieve besmetting . De PCR wordt eind dit jaar afgeschaft in de VS.

In januari 2021 was er een therapie die men ‘vacins’ noemde.. Deze kregen een noodgoedkeuring, gezien de hoogdringendheid. Er werd een nieuwe techniek voor ontwikkeld, en dat zorgde voor enorme controverse, In het kort gezegd: men spoot geen verzwakt virus in zoals bij klassieke vacins, maar men zorgde ervoor dat het lichaam zelf de eiwitten aanmaakt waarvoor je dan antistoffen aanmaakt.

Op dit eigenste ogenblik, oktober 2021, is de oversterfte in Europa quasi dubbel zo groot als in het covidjaar 2020, en dat ligt niet aan de C doden, en men wil of kan niet zeggen waaraan dan wel. De pers houdt de lippen stijf op elkaar, en over de schade die deze vaccins teweeg brengen mag niets gepubliceerd worden. Er is ondertusssen wel een structurele link vastgelegd tussen de vacins en myocarditis en pericarditis, hartziekten, het staat op hun bijsluiter nu. Er zijn studies van buitenlandse profs die gigantische stijgingen van hartaanvallen registreren (Israel: +83% bij vr tussen 20 - 29j, prof R. Levi) Dokters die vacinatiekritiek uiten, worden geschorst door de orde der geneesheren. Wie de link legt tussen de schade en het vacin, noemt men dan een ‘antivaxer’, en die wordt beridiculiseerd, of, vooral, gecensureerd. Alles wat met kritiek op het vacin te maken heeft, wordt geband op sociale media en door de gesubsidieerde pers. “Tegen de regels van de community” lees je dan als motivatie. De schade mag niet bestaan. Meer dan waarschijnlijk zal ook deze tekst gecensureerd worden. Want de derde prik ligt klaar voor iedereen, en de 4de is aangekocht. De farma regeert het land.

Deze week zei de ‘coronacommissaris’, een ambtenaar nota bene, op het nieuws dat het een “interessant verhaal“ is dat ongevac*ineerden in de gevangenis zouden gegooid worden of onbetaalbare boetes krijgen. En de journalist knikte doodleuk.

Ondertussen zien we vandaag het hoogste aantal besmettingen in Singapore en het Verenigd koninkrijk, landen met een vac*inatiegraad van 79% en 66%.

We zien rare cijfers, die niet kloppen met het overheidsverhaal. Onze eerste minister spreekt van de pandemie der ongevacineerden, terwijl de minister van volksgezondheid deze week moest toegeven dat 71% van de c patienten in vlaamse ziekenhuizen gevacineerd waren. We spreken over ocharme 97 ongevac*ineerde gehospitaliseerde C patienten vorige week. Deze week werd hiervoor de noodtoestand afgekondigd.

Er is nu ook een gezondheidspas ontwikkeld, waarmee je vreemd genoeg al onmiddellijk in alle landen van de euro terecht kan. Deze pas krijg je na vac*inatie, of na een test, waarvoor de pas dan 48u of 72 uur geldt. Vreemd genoeg krijg je de pas niet als je kan bewijzen dat je antistoffen hebt tegen de ziekte. Daar kan geen zinnig mens aan uit. We vragen ons af wat er gaande is. Een maand geleden waren liberalen en de grootste partij NVa tegen deze pas, gisteren stemden ze voor. Woordbreuk, zwart op wit, is een hobby geworden van deze politiekers.

Deze pas heb je ook nodig om evenementen bij te wonen, in sommige landen om het openbaar vervoer te kunnen nemen, bij ons nu ook om op restaurant te kunnen gaan. Er wordt verwacht dat je ze voor steeds meer zaken zal nodig hebben, om te mogen werken bijvoorbeeld. Burgers moeten burgers controleren met een app of ze toegang krijgen. Ondertussen is bewezen dat gevacineerden even goed kunnen besmet worden door de huidige virusvariant , wat het medisch nut van de pas herleid tot 0. Je bent letterlijk veiliger tussen de getesten dan tussen de ongeteste gevacineerden.

En zo heb ik nog tientallen voorbeelden van het irrationele beleid. Onze huidige minister van binnenlandse zaken is een advocate die geen enkele kiezer vertegenwoordigt, en die ministeriële besluiten uitvaardigde over wie je mocht toelaten op je toilet. Ik vind het niet uit, hoe waanzinnig het ook klinkt. We lachten en weenden er mee, want je zal maar met dit soort leiders opgezadeld worden. Inconsequentie is haar rode draad.

Ondertussen laten restauranthouders me weten dat ik welkom ben. Elke leugen heeft een vervaldatum, en sommigen zien de waanzin wat eerder. Er is dus hoop, de burgerlijke ongehoorzaamheid groeit nu al tegen deze medische apartheid.

Ik hoop, beste nageslacht, dat jullie niet meer in het bezit zijn van een Gesundheitspas. Dat jullie hoofdschuddend mogen neerkijken op de waanzin die ons overkwam. Dat jullie opnieuw kunnen genieten van een vrije maatschappij , waar jullie kunnen zeggen wat je wil, zonder gecensureerd te worden, en kunnen gaan en staan zonder dat je moet bewijzen dat je zgn gezond bent. Dat jullie een pers hebben die niet meer gesubsidieerd wordt, zodat ze opnieuw met fierheid de waarheid aan het licht brengen, en hun rol van 4e macht opnemen. En ik hoop vooral dat jullie opnieuw een democratische overheid hebben, met ministers die op een lijst moeten staan om minister te mogen zijn, en dat jullie zelf nog mogen beslissen wie jullie leiders zijn, want dat is het begin van alles.

Dirk Theuns