Onderschept
24/05/2022

Stem nee tegen de vaccinatieplicht in de zorg

Het uitgangspunt van de liberale democratie – het schadebeginsel van John Stuart Mill – streeft ernaar zo veel mogelijk vrijheid te verlenen aan het individu, zolang dat dit de veiligheid van anderen niet in het gedrang brengt. In de loop van de jaren – met de coronacrisis en vaccinatieplicht als climax – werd ons allen duidelijk dat het schadebeginsel in de visie van liberale of progressieve partijen een karikatuur is geworden, vindt Ora Chardon in deze Vrije Tribune. 

Ora Chardon


Read more
Onderschept
26/01/2022

Moordende maatregelen.

"We zijn ultiem aanbeland bij de top van de waanzin. De maatregelen zijn er niet meer voor het virus. De maatregelen houden zichzelf in stand. Wat blijkt immers? Van de 3000 mensen in het hospitaal met Omikron zijn er tussen 30 en 50 % die daar niet liggen voor omikron, maar voor iets anders. Na een positieve test. Op de IC’s liggen vooral nog mensen uit de tweede golf. Of enkele mensen die zware onderliggende ziektes hebben die “ontregeld” geraken door omikron. Van doden is er zelfs in dit artikel geen sprake meer."

Michael Verstraeten


Read more
Onderschept
23/01/2022

De weg naar het neo-humanisme na een extreem mechanistisch covid-beleid.

"In de komende maanden zal ons leven worden geregeld door een “barometer”. Een heel land, een hele economie, miljoenen mensen, gaan leven volgens de stand van de wijzer op de kleuren rood, oranje en groen. Nog één stap verder en we zitten helemaal in de binaire overheidscontrole. Van 3 kleuren naar 2: nul en één."

Michael Verstraeten


Read more
Onderschept
24/11/2021

Factcheck: Neen, de coronabetoging was niét extreemrechts

Zondag was er een sterk gemediatiseerde betoging in Brussel, een Mars voor Vrijheid, tegen de coronapas, en voor een menselijker en logischer gezondheidsbeleid. De betoging werd georganiseerd door meer dan twintig verschillende losse collectieven uit het ganse land, en leek één grote waaier van diversiteit, zowel qua bottom-up organisatie, als qua opkomst. En die opkomst was behoorlijk groot. 35.000 aanwezigen volgens de politie, misschien wel het dubbele volgens sommige aanwezigen. Gemobiliseerd buiten de klassieke media om.

Steven Desanghere


Read more
Onderschept
24/11/2021

Kranige Sarah Melis had het koud, of het complotdenken van de totalitairen

O ramp!!! O tempora, o mores!! Extreem rechts is geïnfiltreerd bij de antivaxers en heeft daar een betoging georganiseerd met 100.000 nazi’s geleid door een roodharige Walkure!!! Nou moe.

Michael Verstraeten


Read more
Onderschept
03/11/2021

Belangrijke oproep van Viruswaanzin!

Op 28 oktober 2021 hebben een aantal parlementsleden van de meerderheid onder leiding van Dhr. Servais Verherstraeten een wetsvoorstel ingediend dat bedoeld is om de "epidemische noodsituatie" goed te keuren. De pandemiewet vereist immers dat binnen de 2 weken nadat de regering de epidemische noodtoestand heeft afgekondigd, het parlement deze toestand moet goedkeuren. Op de website van viruswaanzin wordt er een oproep gedaan om een brief massaal naar onze parlementsleden te sturen. Via deze weg willen wij jullie vragen om aan deze belangrijke oproep gevolg te geven.

Michael Verstraeten


Read more