Brief van Factor V

'Vraag van de week' aan Conner Rousseau

24 november 2021

Beste meneer de partijvoorzitter,

Beste Mr Rousseau,

Laat me eerst toe Factor V voor te stellen.

Factor V wil een actieve bijdrage leveren aan het ondersteunen van mensen in de ontwikkeling van hun bewustzijn naar Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Verbinding als fundament van de samenleving.

Factor V is een groepering van mensen met allerlei achtergronden en allerlei opleidingen, mensen van allerlei leeftijden, met allerlei politieke en religieuze overtuigingen, mensen van allerlei origine, “gevaccineerd” tegen SARS19 of niet, al dan niet professioneel nog actief.

Kortom, Factor V is een goede doorsnede van het Volk dat met meer dan 50.000 deelnemers aanwezig was op de “Mars voor de Vrijheid”.

Mr Rousseau, afgelopen zondag hebben we met Verbijstering uw tweet gelezen waarin u deze deelnemers benoemt als “Vlaams Belangers en anti-vaxxers”.

Zoals u wellicht ondertussen bekend is, bestond het merendeel van de deelnemers uit gewone burgers met elk hun eigen belangrijke reden om aanwezig te zijn om via de “Mars voor de Vrijheid” hun ongenoegen te uiten over de invoering van het CST.

Uiteraard kunnen wij niet uitsluiten dat sommige deelnemers de standpunten van de door u vermelde partij genegen zijn, net zoals we overtuigd zijn dat ook sympathisanten van uw partij mee stapten. En wellicht kan het zijn dat enkele deelnemers zich uitten als “anti-vaxxers”.

Echter, elkeen van de meer dan 50.000 deelnemers over eenzelfde kam scheren, gaat te ver. Uw uitspraak is dan ook bij Velen in een Verkeerd keelgat geschoten.

Mr Rousseau, we vragen dan ook publiek uw Veronstchuldigingen aan te bieden voor uw tweet die op onwaarheden gebaseerd is.

Mocht u interesse hebben, zijn we uiteraard steeds bereid onze eigen redenen waarom we aanwezig

waren toe te lichten tijdens een Verbindend gesprek.

Verbindende groet,

Factor V